Kalenderen

Hvert år publicerer IRM mellem 10 og 15 rapporter om annoncemarkedets udvikling. Derudover holder IRM et antal foredrag og præsentationer. Her finder du IRM:s kalender med aktuelle datoer.

IRM:s tjenester

IRM er eksperter i annoncemarkedets udvikling i Skandinavien. IRM er et uafhængigt institut uden profitinteresse og giver en objektiv dækning af udviklingen i annonceinvesteringerne. Vi tilbyder et udvalg af rapporter og samler også statistikkerne i en unik database.

Få IRM:s Key Insights rapport gratis

Sælger du annonceplads? Så kan du få IRM:s Key Insights rapport gratis, hvis du rapporterer informationer til IRM. Key Insights rapporten opsummerer udviklingen i annonceinvesteringer og er gratis for IRM´s informanter.

HER KAN DU KØBE IRM:S RAPPORTER

Besøg IRM:s butik, hvor du kan købe rapporter enkeltvis eller abonnere på IRM:s rapporter og få  adgang til databasen.

Til butikken

Annoncemarkedet 2023

Her finder du den samlede information om udviklingen på annoncemarkedet i det seneste helår.

IRM:s rapporter

IRM:s rapporter beskriver udviklingen på annoncemarkedet gennem årsrapporter, kvartalsrapporter, prognoser, nordiske rapporter med mere. Læs mere om IRM:s rapporter her.

IRM:s database

I IRM:s database har du nem adgang til samtlige tal om annonceinvesteringerne per kvartal inklusive IRM:s prognoser. Databasen er tilgængelig for dem, som tegner et abonnement hos IRM.