Vores tjenester

Nyhed! Vi har udvidet vores udbud af tjenester og rapporter

For dig, der ønsker at være på forkant med udviklingen af reklamemarkedet, tilbyder IRM flere forskellige muligheder. Der findes forskellige abonnementer til løbende adgang til data. Du kan også vælge at købe individuelle rapporter eller bestille foredrag eller rådgivning. Læs mere om vores forskellige tjenester nedenfor.

IRM:s database

I IRM:s database har du adgang til samtlige resultater om annonceinvesteringerne inklusive IRM:s prognoser. Du kan selv vælge, hvilke mediekategorier og tidsperioder, du er interesseret i og få lavet egne tabeller og figurer. Du kan også hente tal til excel ved et enkelt tryk på en knap.

IRM:s rapporter

IRM:s publikationer inkluderer løbende følgende rapporter.

Kvartalsrapporter

Prognoser

Årsrapport

Nordic Advertising Market

International Advertising Market

Specialrapporter

Konsulentydelser

IRM skræddersyr konsulentoplæg relateret til reklamemarkedets udvikling og gennemfører andre kvalitative og kvantitative undersøgelser på forespørgsel.

Eksempel på kundespecifik opgave:

  • Langtidsprognoser for reklamemarkedets udvikling og udvalgte mediegrupper.
  • Kortlægning af nye kategorier på mediemarkedet: IRM gennemfører ofte det første studie om en ny mediekategori eller et nyt fænomen på mediemarkedet. Her fremkommer IRM med en definition, kortlægger markedets aktører og præsenterer de første tal for kategoriens omsætning. Eksempel på områder som IRM har arbejdet med: podcasts, influencer marketing og programmatisk handel.
  • Løbende kortlægninger af branchers sammensætning og omsætning: IRM samarbejder ofte langsigtet med kunder omkring tilbagevendende rapporter. Rapporterne handler ofte om branchens sammensætning og omsætning. Et eksempel på et sådant samarbejde er Sveriges Tidskrifters brancherapport, læs gerne mere her: https://sverigestidskrifter.se/branschfakta/
  • Kvantitative eller kvalitative studier: IRM gennemfører kvantitative og kvalitative analyser, primært med fokus på spørgsmål, som vedrører mediemarkedet.

Kontakt os venligst med dine specifikke ønsker. Pris på forespørgsel.

Foredrag

IRM skræddersyr forelæsninger og uddannelser, eksempel på emner:

  • Reklamemarkedet i Danmark, Norden og internationalt
  • Prognoser for reklamemarkedets udvikling
  • Trends på reklamemarkedet
  • Udviklingen for forskellige mediegrupper

Hvordan får jeg adgang til statistikkerne?

Hvis du vil have indsigt i IRM:s statistik kan du enten købe rapporter enkeltvis i butikken eller tegne et abonnement. Med et abonnement tilbyder vi en attraktiv pakkepris på IRM:s samlede rapporter og adgang til databasen.

IRM:s INTERNET abonnement giver adgang til kvartalsrapporter, prognoser, årsrapport, to rapporter om det nordiske reklamemarked og den internationale rapport som er beskrivet ovenfor samt de tilhørende tal og prognoser i IRM:s database. Kontakt os, så hjælper vi dig